Concertopties

foto © Foekje Fennema - Hallum

“Sjem” is een breed inzetbare gospelband. Als organisatie kunt u bij ons kiezen uit verschillende mogelijkheden. Hieronder staan een aantal mogelijkheden beschreven. Wilt u een op maat gesneden programma of verder praten over onderstaande mogelijkheden, neem dan contact op met onze contactpersoon Haise Veen.

“Sjem” werkt mee aan kerk- en bijzondere diensten.

In veel kerken worden jeugd- of bijzondere diensten georganiseerd.  “Sjem” verleent met veel plezier haar medewerking aan deze diensten. Vaak wordt er een thema aangedragen door de organiserende commissie en worden hier door ons de nummers bij gezocht. “Sjem” verzorgt in deze diensten graag de begeleiding van de samenzang.

“Sjem” verzorgt praisediensten

“Sjem” werkt op verzoek mee aan praisediensten of verzorgt deze volledig zelf. Deze diensten kunnen in overleg ingevuld worden aan de hand van een thema of speciaal gekozen onderwerp.

Avondvullend concert:

In veel gemeentes worden avondvullende concerten georganiseerd of voor de jeugdige kerkgangers speciale avonden gepland. Hier is gospelband “Sjem” een graag geziene gast. In overleg stellen we een avondvullend programma samen en maken er een inspirerend concert van. Tijdens deze avond wordt er volop gebruik gemaakt van multimedia.

Medewerking aan gospelfestivals:

Op een aantal plaatsen in Friesland en daarbuiten worden regelmatig gospelfestivals georganiseerd. “Sjem” verleent hier regelmatig haar medewerking. Samen met andere muzikale gospelvrienden staan wij garant voor een bijzondere avond!

“Sjem” organiseert ook concerten, samen met andere bands.

 

 

Op weg naar een concert .....

foto © Sjem